Děkujeme NATO, USA a EU za demokracii na Ukrajině.

4. 05. 2014 13:21:29
Povedlo se! Už vraždí vlastní lidi! Co se tak, dámy Merkelová, Obamová, Ahstonová a pánové Schwarzenbergu, Palato, Kocábe a další bojechtiví hrdinové, vzít za ruce a udělat si "procházku" mezi upálenými civilisty. Opatrně je překračovat, aby jste si neumazali boty a oděv.

Podívat se na výsledky řádění fašistů z Pravého sektoru, které VY tak nadšeně podporujete pod rouškou nastolení demokracie. Co tak, pane Karasi z ČT, udělat naživo reportáž a vysvětlit divákům, že za to vše opět může Putin. Nechcete, nemáte na to žaludek? Kolik ještě musí být povražděno nevinných lidí, aby jste ukojili své mocenské choutky a přestali nám prostřednictvím lokajských médií tlouci do hlavy ty vaše špinavé lži?

mrtev.jpg

Naši stateční otcové a dědové umírali v boji s fašisty. Uběhlo pár desítek let, a jsou tu znovu!

hajlovani.jpg

---- Bůh žehnej Putinovi!

Proč jsou NATO a západ z Putina tak připosraní? Protože je jediný v Evropě, který se dokáže postavit proti západní agresi, ať už je to Sýrie, Irán nebo Ukrajina. Nechce se podvolit totální destrukci tradičních národů a hodnot a vytvoření globální diktatury Nového světového řádu (New World Order - NWO) pod vedením USA. Není slaboch jako západní evropští představitelé, odmítá lokajskou roli, hájí národní zájmy své vlasti a brání se provokačním tlakům USA. Stačí se níže podívat na mapu amerických základen kolem Ruska a Číny.

mapa.jpg

President Putin se v Rusku kvůli své obraně tradičních náboženských hodnot těší rozsáhlé popularitě. Putin ve svém projevu o stavu národa loni v prosinci řekl: „Mnohé euro-atlantické země opustily své kořeny včetně křesťanských hodnot... Prosazují politiky, kde se na stejnou úroveň kladou rodiny s mnoha dětmi jako partnerství stejného pohlaví, víra v Boha i důvěra v Satana.“ Putinův odkaz na Satanismus vyvolal u elit Nového světového řádu vlnu kárání, neboť jim, kteří do společností, které se snaží podvrátit, protlačují militantní sekularismus, je bližší Satanismus. Každý, kdo o tom pochybuje, by si měl do vyhledávacího enginu vložit jméno „podplukovník Michael Aquino“. Aquino, neskrývaný Satanista a věrohodně obviněných z masového zneužívání dětí, byl za své zločiny proti dětem odměněn jmenováním jako šéf psychologického válčení u US ozbrojených sil. (O pozadí satanistické mezinárodní bankovní elity a její téměř úplné kontroly nad Západními institucemi si přečtěte knihu Nicka Bryanta Franklinův skandál spolu s prací kanadského vědce Henry Makowa.) ♦


I přes velkou mediální masáž, počet občanů, kteří nesouhlasí s nástupem fašizmu a páchanými zvěrstvy na Ukrajině, roste. Pouze fanatický hlupák, stoupenec fašizmu nebo člověk bez charakteru nevidí, že oheň nepokojů byl zažehnut na Majdanu, kde řízené hordy za vydatné podpory USA a EU svrhly demokratickou vládu a dosadily své samozvance. Východ Ukrajiny se začíná odtrhávat od nelegitimní vlády a další města se přidávají a volají po referendech. Smekám před těmi v ukrajinské armádě, kteří odmítli střílet do vlastních lidí, složili zbraně a přešli na stranu těch, kteří se nechtějí podrobit samozvané fašistické vládě.

Čím to je, že dnes je už slyšet většinou pouze John Kerry, zatímco válečný jekot z EU pomalu slábne? Dokonce i česká média si raději našla nebohou Bartošovou s vidinou většího výdělku na její mrtvole. O povražděné a zaživa upálené civilisty na Ukrajině přestávají mít média pomalu zájem. Spojenými státy vytyčený cíl pro Evropu byl splněn.

Za všechno může Rusko a "zloduch" Putin. Je důvod pro vznik dalších vojenských základen USA na cizím uzemí. Ministři obrany NATO dostali vynadáno, že dávají málo peněz na zbrojení, a že je vlády zbytečně cpou do důchodců, školství a zdravotnictví. Náš ministerský herec přijde s prosíkem za Babišem pro další miliony na naši armádu čítající 200 mužů s neprůstřelnými biblemi. Slováci budou dodávat Ukrajině ropu, za kterou nedostanou zaplaceno. V případě volebního vítězství fašistických stran na Ukrajině to média označí za výhru demokratických sil. V opačném případě byly volby zmanipulovány ruskými agenty a musí se opět vyjít na Majdan.

Jen počet mrtvých stále roste.

Autor: Jan Šustek | neděle 4.5.2014 13:21 | karma článku: 45.08 | přečteno: 6523x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 24.92 | Přečteno: 462 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.12 | Přečteno: 512 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 467 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2308 | Diskuse
Počet článků 82 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3506
Jsem spokojený restituent. Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.

Osobní blog
www.jansustek.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...