Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mistře, to že jste plagiátor, je o vás všeobecně známo. A jak tak koukám, možná to vypadá na nového moudrého pastýře.

0 0
možnosti

Pane blogere.

Vyčítáte nadutost a podobné věci nějakému člověku. A Váš blog je ve stejném stylu. Nerozumím tomu. Proč píšete tedy nadutě když to u druhého nemáte rád? Proč druhého urážíte, když to nemáte rád? Nebo ve slovní zásobě nemáte jiná slova než nadutá a urážlivá? proč odpovídáte stejným stylem, co kritizujete u druhého?

0 2
možnosti

Tak jsem si prošel Vaše blogy dozadu.Nooooo...musím dát za pravdu panu Kulovi.

0 0
možnosti

J25a21n 95R27á71ž

3. 2. 2014 17:10

Moravec je typický produkt pražské "kavárny". Egocentrický nadutec, který je přesvědčený, že jeho názory jsou etalonem, který musí všichni respektovat. A do konce poradu nepochopil, ze ma před sebou člověka, který ho k ničemu nepotřebuje a kterému je to,co si o něm nějaký Moravec mysli, úplně jedno. Já si tentokrát OVM vychutnal. Až mi toho moderátorského snoba bylo chvílemi líto.

3 0
možnosti

Tento a ještě blog o Orgasmu pana Moravce mne donutili se podívat na záznam tohoto pořadu, ač jsem si dal slib, že tento druh duševní pornografie již sledovat nebudu. Souhlasím, že p. Moravec pokládal otázky a sám na ně odpovídal, ale na druhou stranu jsem od pana Babiše neslyšel nic konkrétního, což nechápu. Před volbami a krátce po nich měl ve všem jasno, věděl jak je třeba pracovat a co je třeba udělat, kde najít chybějící peníze a podobně. Na druhou stranu jsem se dozvěděl, že on nechtěl být ministrem financí a chtěl, aby jím byl bývalý viceguvernér ČNB Luděk Niedermayer, který to však odmítl (důvod ale p. Babiš neuvedl) a p. Babiš si neodpustil kopnutí ve smyslu, že radit umí každý, ale pracovat ne. Dále jsem se dozvěděl, že on jako ministr nemusí nic vědět, že vše potřebné mu odprezentují jeho podřízení. Další nosnou informací bylo, že koordinátoři ve vládě jsou k ničemu, protože on slovo koordinovat nesnáší a musí být jen jeden co to řídí. 

Z výše uvedeného jsi nejsem jistý, kdo byl ten horší v tomto pořadu, ale jistě mohu souhlasit, že pan Babiš je jiný než ostatní politici. Ti se totiž snaží předstírat, že něco vědí, ale pan Babiš klidně říká, nevím, neznám, nerozumím to mi "někdo jiný musí připravit" a lidi mu tleskají. Jen je otázka, co je lepší?:-(

1 0
možnosti
Foto

Mohu dát jen karmu, není co dodat.

1 0
možnosti

Zdá se mi to, nebo ne? Mám takový nepříjemný pocit, že jsem už tento článek četl. Jen autor byl pan Kotyk a jmenoval se Nedělní orgasmus pana Moravce.

I když dva píší o tomtéž, nemusí to být totéž. V tomto případě i s ohledem na sebeukájení a další použité termíny a slovní spojení však jsem přesvědčen, že jde o malou zlodějinu.

1 0
možnosti

Pan Kotyk ovšem článek napsal jiným stylem.Slušným.Což zdejší bloger asi neumí...

0 1
možnosti

R^ Chápu, když debatují dva či tři politici, tak je úkolem moderátora zajistit, aby měli všichni zhruba stejný prostor, a aby se taky neservali.

Ale pokud tam má jen jednoho, opravdu nevidím důvod, proč by mu měl po každých třech slovech skákat do řeči. 8-o

Snad jen proto, aby vyčerpal všechny otázky a odpovědi, které si nachystal ?

3 0
možnosti

P15a12v37e41l 15K13u84l87a

3. 2. 2014 12:39

Tak od vás to sedí :-/

5 4
možnosti

Včera byla z Moravce zhnusena i manželka a to je co říct, protože ta se o politické dění ani trochu nezajímá.

5 0
možnosti

Pane autore, vystihl jste to přesně , karma R^

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS