Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na rozdíl od Tebe, já věřím, že Petr Nečas byl slušný člověk, že měl dobré úmysly, že chtěl obnovit ODS ve cti a pravdě. Bohužel byl převálcován klientelistickou, korupčnickou, protekcionistickou, tunelářskou a defraudační loby části ODS.

Petr Fiala neudělal dostatečný rozbor strany ODS a tím ji odsoudil na cestu sestupu!

:-)

0 0
možnosti

Nejčistější politici jsou v ČSSD. Tam nebyly dvě vraždy kmotrů, žádné kakao, Zgarbovy pozemky za kačku, kdo nechal zkrachovat letiště, pohádka jak přišel k miliardám křištálově čistý strojvůdce...:-)

5 1
možnosti

Velmi dobré.

 Bohužel v diskuzi, kam se prozatím přihlásili hlavně příznivci ODS, se hovoří o hysterii proti jejich straně. Příznivci, této party již nehovoří o jiné hysterii. Tou je hysterie vrcholných politiků právě ODS a TOP 09, kteří již zcela opustili svůj program. Jediným jejich programem je, již od doby před posledními volbami a do dnes trvá, boj proti Babišovi. Stačí si poslechnout vystoupení, ve sněmovně, pánů Fialy, Kaloska, Bendy a dalších, za poslední týdny.

Dnes, kdy jsou v poslední křeči, prostě křičí.

Ještě jednou, velmi dobré.

6 4
možnosti

Zvykněte si. Opozice se takto chová. Jistě si vybavíte, jak se často chovala ČSSD.

4 1
možnosti

Je jen otázkou času, než si voliči ČSSD/ANO sundají růžové brýle. Kdosi to nedávno řekl zhruba takto: "Už dlouho nebylo veřejnosti nic předhozeno a společenská poptávka existuje. Úplně stejně mohla policie jednat i za vlády ČSSD, ale nekonala."

6 2
možnosti

Moje slova. ODS by se mela svatorecit.

0 0
možnosti

Jak je tady ke cteni, tak ODS musi byt jednoznacne dobra, protoze nepoukazujete na spatnosti CSSD. I pres tento vas (zasadni nepoukazovaci nedostatek :-)) je vam priznana karma.

0 2
možnosti

Vás někdo zastrašuje? Domnívám se, že mnoho lidí má z Vás jen legraci a částečně obdivuje jak brzy Vám otrnulo. Článek krátký i blbý.

7 4
možnosti

Vaše nadšení pro většinovou skupinu občanů je nutno řadit k fanatikům falešného altruismu, kteří tím rozváží munici k jednoduché totalitě kolektivu.

1 5
možnosti

"Nejsme to my, kdo je agresivní, straší a napadá druhé. Nejsme to my, co nadávají na státní zástupce a policii, kteří konečně začali svobodně dělat svou práci. " Nejste? Vy šibale. A co diskuze o Davidu Rathovi? O tom, co je nebo není zlodějna, rozhodne soud. Do té doby má každý právo na svůj názor. Osobně nejsem příliš šťasten z toho, pokud by se mělo trestat přidělování trafik. Bylo podle vás korupcí, když Stanislav Gross coby nový předseda ČSSD poslal padlého premiéra Špidlu do Bruselu, aby nedělal problémy? Měl by za to jít sedět? Měl by být trestně stíhán Bohuslav Sobotka, že si do vlády vytáhl zrádce Chovance, aby tím získal hlasy na svou podporu?

10 1
možnosti

Přesně. Kope se dnes a denně do ODS (která mimochodem nakopat potřebuje) a vypadá to, že to jediná strana, která si něco takového dovolila. Přitom tohle je běžná praxe (když odmyslíme Nagyovou) ve všech stranách. Je otázka, do jaké míry je to morální. Ale tahle hysterie proti ODS je zcestná. Vypadá to, že pokud ODS zanikne, konečně bude politika slušná. Nějak se ovšem zapomíná, co má za sebou třeba taková ČSSD. Nedělám si absolutně žádné iluze ani o jiných stranách/hnutích. Tenhle problém není v ideologii stran, ale v lidech. Jsme bohužel takoví, jací jsme. Našinec většinou nadává ve chvíli, kdy musí chodit do práce, dostává normální výplatu a hotovo. Ve chvíli, kdy by se dostal na pozici, kde si lze nějakou kličkou přilepšit, podle mne to z 90% dříve či později udělá. Takže jinými slovy, i kdybychom vymetli parlament a všechny možné i nemožné správní a bankovní rady a bůhví, co ještě a začali znovu a s novými lidmi, stejně se dostaneme nakonec do stejného hnoje.

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS