Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

....tak nějak by psalo Rudé právo ....socialismus si rozvracet nedáme...za vším je USA...A jestli  je někdo verbež, tak jste to Vy a Vám podobní!!

2 1
možnosti
PK

Nase penize na provoz kscm-nikdy soudruhu sustku!

4 2
možnosti
PK

P82a57v85e83l 97K91u30l84a

24. 2. 2014 18:09

Také bych Janukovyčovi nic nedal. Dokonce i kdybych k penězům přišel v restituci. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Ruce pryč od Ukrajiny, každý český politik a západní také, který tam strčí rypák by měl dostat zaplaceno olovem. Nestačilo knížeti a TOP 9 vytunelované Česko, musí ten stařec nad hrobem ještě roznášet zlo dál?;-€

8 5
možnosti
Foto

ruce pryč od Cuby, to jsem už někde a někdy slyšel

3 4
možnosti
Foto

Podezírat autora, že to myslí vážně, netřeba. Spíše bych ocenil tento způsob, jak zjistit, kolik lidí autorovi uvěří a bez uzardění mu dá hlas.

3 2
možnosti

Bohužel, divil by ses!

0 1
možnosti
IN

Jane, karma, aj keď podľa príspevkov nižšie by som myslel, že budem jediný a pritom podľa obdržanej celkovej karmy nie som určite  sám. No beriem to tak, že sa už ľudia boja povedať aj vlastný názor, a radšej mlčky protestujú, lebo vedia, že dnes len ten jediný názor je ten správny a akýkoľvek argument ba dokonca aj vlastná skúsenosť nemajú žiadny význam.

Čo mi to len pripomína, že by to, proti čomu sa aj u nás bojovalo v 1989 ? Áno, aj ja si myslím, že tí, ktorí dnes s ideálmi bojujú a riskujú sa po pár rokoch  budú sami seba pýtať: "Naozaj, kvôli tomuto som riskoval svoj život ?" A aj u nich vylezú nové politické hviezdy, ktoré ako červíky zo skazeného mäsa sa najviac nažerú a budú aj poriadne smrdieť. Lenže tá mrtvola, na ktorej sa dosýta nežerú bude Ukrajina a jej ľud.

3 3
možnosti
MK

Co takhle si přečíst taky něco jiného, třeba o minulosti  Janukoviče (kriminálník) a když k tomu připočtu tu jeho vilu, kde snad i toaletní papír byl pozlacený, jsem doma - Odsoudit, zavřít na doživotí nebo popravit.(  jako mnohonásobného  vraha za stovku zabitých)

5 1
možnosti

Komunistická podnožka tak vysoko nedohlédne!

2 1
možnosti

Rv

Tisíckrát vyslovená lež se stává pravdou. Ano, lžeme a ani se neuzardíme!

Když však na mne z článku dýchne komunistické myšlení a autor předstírá, že to myslí vážně, to mi vadí. A překvapuje mne, jak se to komunistické myšlení poslední dobou množí. Což nedokážem prohlédnout falešné ideály? Což nedokážeme prohlédnout, že tím poškozujeme naši společnost?

:-)

3 2
možnosti

No nedivte se, že po dvaceti letech zkušeností s mafiánskými kapitalismem a neumětelstvím  pravicových vlád vypadá minulost před r. 1989 jako procházka  růžovým sadem. Žil jsem před r. 1989 v poněkud problematické městské čtvrti, byla to sice dobrá škola života, ale nikdy jsem tam  snad neviděl někoho vybírat popelnice, což teď vidím denně. Za kapitalismus bez exekucí a sociálně vyloučených!!!!!

5 3
možnosti
RK

Teda Šustku, rentiérem zajisté jste....máte to zapotřebí ? Vždyť vám praskne žilka !!!  ;-D škoda, že jste se nebavil s nějakým člověkem, co tam žil a žije.....

4 2
možnosti
Foto

jak tak koukám, pan Šustek hodí do placu "informace", které se během chvilky ukáží jako naprosto lživé, on k tomu přihodí v diskuzi pár mouder.

Potom mu článek sice stáhnou, nebo lži vyvrátí, ale podezření a pachuť zůstává.

Klasický postup zbabělého lháře.

4 2
možnosti

Ale proč se ty lži tady tolik množí?

2 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik