Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak se Jeníku zkuste soustředit, třeba pak přestanete lhát. Nebo aspoň nebudete lhát tak okatě.

1 0
možnosti
Foto

K51a25r67e10l 20R57a47d27a

25. 2. 2014 21:52

I když je to všeobecně známo, neškodí to občas připomenout. Ty lži do nás vtloukají stále dokola a někteří nejspíš podlehnou. Jinak si nedovedu vysvětlit, že se v parlamentu objevují stále tiiíž prolhaní lumpové.

0 0
možnosti
Foto

Solidní článek. Je potěšitelné, že existuje mnoho lidí, kteří si propagandou nenechají vymýt mozky. Karma R^

1 2
možnosti
Foto

Tak u vás je to bezdebat. ;-D Opravdu nejvíc tady lže nějakej Šustek a jemu podobní "soudruzi", tedy Nigrín, Hermánek, Petřík a bohužel i jiní, dříve snad občas myslící; začíná to identitou a končí "blábolama" k současné situaci kdekoliv, nejen u nás. Omg.

5 2
možnosti
PV

Pěkný seznam. Máte v té vaší nové stb v kartotékách nějak plno. Ale především je důležité mít přehled o vnitřním nepříteli... nepřipomíná mi to něco?...

1 1
možnosti
KB

V tomto případě mají lži zakrýt fašistický puč banderovců v Kyjevě. Oni nebyli schopni vyhrát v demokratických volbách a tak se museli dostat ke korytům za mocí násilí a teroru. Všechno je to podporováno USA a EU, protože ti mají zájem získat Ukrajinu nejen z ekonomických, ale i vojenských důvodů (rakety proti Rusku se mohou posunout na hranici Ukrajina-Rusko). Ze stejných důvodů jako jsou fašisté-banderovci bojící se řádných parlamentních voleb pokládáni Obamou, Kerrym, Merkelovou, Hollandem, Sikorskim, Kalouskem...za "demokraty bojující za svobodu", je i Saudská Arábie, terorizující vlastní občany, pokládána politiky USA za civilizovaný stát s některými nevýznamnými "zvláštnostmi".

5 0
možnosti

Ano, vím proč Orwella miluji.Ale také platí, že jediným pozitivem každé revoluce je, že si lid může konečně svobodně alespoń na chvíli zazpívat. Nic víc od žádné revoluce nelze čekat. Viz Princezna se zlatou hvězdou na čele.

6 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik