Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P46e83t37r 65S82k16á68l16a

16. 3. 2014 9:55

Cítím z autora článku velkou nenávist, nenávist ke všem a kteří mají jiný názor a docela nezakrytě autor naznačuje, že s kým nesouhlasí, tak je špatný a měl by za to být potrestán. Zajímavý to jev, když autor sám je vlastně stejný, jako ti banderovci :-(

1 0
možnosti

Z74d54e32n41a 88K71o59č64í

16. 3. 2014 11:59

Nevím jak je na tom autor, ale novináři jsou skutečně banda zaprodaných a málo vzdělaných tupců.!!;-)

0 0
možnosti

P38a78v89e62l 65K78h77a75i50l

15. 3. 2014 13:31

Pokud vím, tak Janukovyč ze země uprchl a byl odvolán parlamentem. Kam uprchl a co odtud dnes hlásá asi autor neslyšel, měl by si to dohledat. Kdo na Majdanu střílel (ostřelovači) se dodnes jistě neví, mrtví byli na obou stranách. Co se týče obdivovatelů Bandery může autor také vzpomenout obdivovatelů jistého doktora Sládka, předsedy RSČ a jeho výroků. A možná by bylo lepší kdyby místo obrázků polského pomníku dal obrázky těch ukrajinských fasád polepených obrázky Hitlera. Mimochodem narazit na českých ulicích na namalovaný hákový kříž také není nějaká super zvláštnost, já je viděl několikrát. Budeme kvůli tomu nazývat autora fašounem?

2 0
možnosti

P79e96t18r 90S17k32á33l68a

10. 3. 2014 8:33

Jedné věci nerozumím. Vysvětlí mi někdo, jak je možné, že autor blogu na jedné straně bojuje za pravdu se zanícením Jana Husa a na druhé straně neváhá zveřejnit vylhaný hoax o tříkrálové sbírce charity jako skutečnost, kterou dokládá údajným svědectvím svého známého? Není pak stejný, jako ti kritizovaní novináři? Onen vylhaný příběh pak byl nucen ze svého blogu odstranit.

6 0
možnosti

Pod svou skutečnou identitou by se podobných svi.áren neodvážil. Jen využívá skutečnosti, že jako anonym může provokovat.

4 1
možnosti
Foto

Váš článek ani nebudu komentovat.....on se tak nějak komentuje sámRv;-D

8 0
možnosti

Volko, to od tebe byla doslova smršť argumentů....ufff.  Fakt nevím, na který mám reagovat dřív.   ;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Když někdo nepíše podle Vás je špatný...Je úsměvné, když nějaký český Pepík z "Dolní Horní", který nikde jinde nebyl, někoho nazývá zvěří z Majdanu. Problémy ekonomické a korupční trápí Ukrajinu dlouho a Janukovič je nebyl schopen řešit, navíc s demonstranty nebyl schopen navázat žádný dialog. Nic nevyhnilo, naopak výdrž a odhodlání byly nad očekávaní silné a strhla se lavina. Pokud by šlo jen o pár extrémistů a výtržníků, po čase by se sami ztrapnili před tzv. mlčící a slušnou většinou. A jestli je někoho možné nazvat zvěří, tak jsou to ruští vojáci- z vyprávění rodičů 1945 i 1968 - negramotní s chováním neandrtálců.

8 4
možnosti

Pokud nebyl schopen Janukovyč vyřešit korupční problémy, mohl je vyřešit jiný politik po řádných volbách. Janukovyč přece dodržoval pravidla parlamentní demokracie, volby nezakázal..dokonce souhlasil i s předčasnými voilbami. Představte si, že by tady Topolánek, Kalousek, Nečas...souhlasili s předčasnými volbami po nějakých demonstracích na Václaváku. Nebo ještě lépe...představte si, že lidé dojdou z Václaváku do Strakovky, vypálí jí, Topolánek musí utéct..a svět uzná premiéra z řad vandalů coby pravoplatného demokrata. To samé by se mohlo stát v Bílém domě, demonstranti by vypálili Bílý dům, Obama by musel utéci do Mexika...a Francie s Anglií a Německem by uznali pučistického prezidenta a schválili vražděn a pálení coby akt demokracie.

Celá tato záležitost naprostou nedemokratičnost USA, EU a Kanady...kdy tyto země uznávají volby v jiných zemích, jen tehdy, když se v nich dostanou k moci lidé, kteří jsou jim po vůli. Jinak jsou USA a ERU schopni organizovat i fašistické puče.

3 1
možnosti

Já bych rád položil všem, kteří hlásají pravdu a lásku, dvě otázky.

6. a 8.8.1945 byly na Hirošimu a Nagasaki shozeny dvě atomové bomby, které demokraticky zabily statisíce lidí. US ukázaly svojí sílu nad civilním obyvatelstvem.

V podstatě to byl už pouze "preventivní" úder, který měl ukázat sílu a nastavit podmínky pro definitivní ukončení 2. světové války.

Otázky zní:

Kolik lidí (civilistů) zahynulo při preventivním útoku totalitní vlády Vladimíra Putina na Krym?

Kolik lidí (civilistů) zahynulo při preventivním útoku demokratické vlády US na Hirošimu a Nagasaki? A teď si prostě sedněte a počítejte.

5 7
možnosti

Jestli skutečně srovnáváte tyto dvě události v dějinách, pak jste buď zaměstnanec Ruské tajné služby, nebo neuvěřitelný nedouk. Možná by bylo dobrý si někam sednout s učebnicí dějin a práva a jak řekl Lenin : Učit se, učit se a učit se.

7 4
možnosti
Foto

Novinařina pozvolna upadá, sleduji to již delší dobu.

Nemohu se však vyjádřit k TV, protože už dlouhou dobu zpravodajství v nich nesleduji v rámci duševní hygieny.

Mám však jiný názor na události v Ukrajině, než vy. Cudně pomíjíte počáteční fakta, kdy jako hlavní volební tahák Janukovyč slíbil přiblížení k EU a hned po volbách otočil. Následné demonstrace pak chtěl likvidovat zákony proti proti základním lidským právům a svobodám.

Rusko pak podle mne jednoznačně Krym okupuje - neřeším historické konsekvence, jen vstup vojsk a porušení mnoha dohod a území suverénního státu. Pro obhájce ruské invaze je pak symptomatické, že se nezmiňuji o Sevastopolu, který nepatří ke Krymu a je zabrán stejné.

8 1
možnosti

No tak ono to nebylo hned po volbách, co Janukovič "otočil", ale po více jak dvou letech a "otočil" hlavně potom, když se dozvěděl ty šílené podmínky "přiblížení". Což pomíjíte zase Vy. Tím se janukoviče jako takového nezastávám, jako osoba určitě žádnej svatoušek není a nebyl. On určitě žádný vysoký politik na Ukrajině. Před chvílí o tom něco bylo ve Střepinách.

Zastáváte se zde těch demonstrantů, ale myslím si, že neprávem. Proměnili se ve zvěř, schopnou policistům uřezávat hlavy a vydloubávat oči. Zhlédněte nějaké to video, koluje jich na netu spousta.

4 3
možnosti
Foto

..drsně napsáno, ale naprostý souhlasR^ karma!

8 2
možnosti
Foto

to máte dobré hodnoty, podporovat a souhlasit s cílenou lži, fujtajbl

5 2
možnosti

Pro mě je strašný šok, kolik je v tomhle národě potencionálních kolaborantů s potencionálními okupanty. A to dobrovolných - zatím.

A pro Vás autore - nebýt podobné zvěři, jako je ta z Majdanu, tenkrát na Václaváku, tak dnes žádnou restituci nemáte a hákoval byste za 2.500,- v Kolbence. Nebo že byste kolaboroval v nějaké PZce?

7 7
možnosti

Tenkrát na Václaváku se zpívalo Havlíčku, Havle. To byla masáž jako současná Mladá Fronta.Takže brzděte. Revoluce se nedělala na Václaváku. Václavák byl pouhou stafáží. Navíc Češi v roce 1989 už nebyli zvyklí na normální hospodské rvačky natož si to rozdat s policajty natvrdo. Ještě tak Ostraváci nebo Slováci. Ale český národ to byl jeden Ghándí vedle druhého. Takhle počúrat sousedovi plot a utéct, to by šlo. Ale bojovat a nasadit život, když doma nemáte nakrmeny slepice?

Taky podobní jako Vy tady vykřikují: za to jsme klíčemi nezvonili!

Ta frustrace z Havlova odrbání českého národa ještě přijde. Nebojte.

3 4
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik