Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také nestojím o fašisty a fašismus v Evropě, proto posílám Putina a jeho fanclub do p*dele;-D

1 0
možnosti
Foto

Váš článek se mi líbí a jeho závěr je přímo dokonalý ! Cituji :

" Slušní lidé nestojí o krvavé převraty, nechtějí mít nic společného s fašisty a odsuzují jejich politickou a mediální propagaci. Slušní lidé chtějí řešit spory dialogem, demokratickou cestou, volbami a referendem. Ne, nám, ani Evropě násilí a rusofobní útoky nepřinesou nic dobrého. Možná to bude pro některé novináře a politiky znít nepochopitelně, ale my chceme žít svobodně a v míru. Proto si to vaše neustálé štvaní, překrucování, vyhrožování, sankce i strašení strčte do brusele. "  Toužím jen dodat "a do p . . . . e !"

0 0
možnosti

K21a74r14e29l 91N56o93v87á67k

19. 3. 2014 12:02

Karma 100x, mluvíte mi z duše.R^

4 1
možnosti

M79i33l55o29š 39F67i35a57l68a

19. 3. 2014 12:00

Pane jo, vy máte dobrej průvan v hlavě. Vy byste se za komančů rozhodně neztratil. Mohl byste jim dělat i hlavního ideologa. Nejen že splácáte pátý přes devátý, výmysly , smyšlenky ( pozor - neplést s myšlenkami!!!) a zjevný lži, ale ještě to umíte tak srovnat, že najdete i nemalou partu vypatlanců, kteří Vám za to tleskaj.

4 3
možnosti

K77a76r85e55l 83N78o29v86á49k

19. 3. 2014 12:03

Fialo, vypatlanci se každej jeví jako vypatlanec!:-(

3 0
možnosti

Karma-líp bych  to nenapsal!!!!

3 0
možnosti

Když mají lidi a děti hlad, žijí v chatrčích, nemají internet ani telefeon, nečtou noviny, živí se zamědělstvím, chovem dobytka, nemají vzdělání, a je jich minimálně milirada na Zemi, tak jsou kupodivu šťastní, pokud je neokupují vojska, nestaví u nich vojenské základny některá mocnost světa, která je chce proti jejich vůli naučit demokracii a přitom odčerpat nerostné bohatství, o kterém nemají domorodci ani tušení. My máme všechno, infrastrukturu, internet, mobily, měli jsme dobré školství, zdravotnictví, průmysl, zemědělství, dokonce máme svobodu a demokracii a přesto nejsme šťastní? Přitom to není proto, že máme asi 600.000 lidí bez práce a další občané u nás mají problémy, že máme několik set lidí bez domova a další jsou ohrožení chudobou, že snad 75% lidí u nás neušetří ani korunu a žijí od výplaty k výplatě.

Svět byl po 2.světové válce uspořádán na základě poválečných jednání a smluv. Potom začal osvíceným na Západě vadit komunismus. Dobře, měli jsme všechno, tak jsme se ideologie komunismu zbavili, jak nám poradili. Proč ale musíme zase někomu posluhovat? Nechme lidi na Ukrajině, aby si uspořádali svůj život, jak potřebují. Proč jim stále má někdo radit? Mám obavy, že máme víc starostí sami se sebou, které je potřeba řešit. Třeba zákon o referendu a otázku, jestli si chceme nechat diktovat, jakými žárovkami máme svítit nebo jestli se Rum může jmenovat Rum a Pomazánkové máslo jestli smí být Pomazánkové máslo a za to platit půl milionu Kč měsíčně každému Europoslanci bez odpovědnosti. No řekněte, nemáte úplně jiné starosti? A co myslíte, že na Ukrajině je hlavní problém jestli bude Krym patřit k Rusku nebo k EU? Obávám se, že zase si neříkáme pravdu.

4 1
možnosti

Panečku, tohle jsem už dlouho nežral... ;-D Pane Šusteku, vy to máte fakt zajímavě porovnaný... ;-D A ještě to drze přiznáváte 8-o

3 6
možnosti

Může být v klidu, vy ten orgán, v části těla nemáte, tedy nejste ohrožen.  Krásné dny! MB

4 2
možnosti

Bravo.R^ Pěkné a pravdivé. Přeji lidu Krymu pěkné dny ve spolupráci se svými bratry. Však si to sami rozhodli, tak co nám je do toho.

10 5
možnosti
Foto

Synku, výborně napsáno!R^ Karma je málo...;-)

11 6
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik