Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

díky za článek (y)

2 3
možnosti

Jaceňuk hajloval? Milý pane, znáte youtube? To je takový web, je tam okénko, do toho napíšete co hledáte a když budete mít štěstí, najde vám nějaké hezké video. No a na jednou hezkém videu je, jak zmíněný pan Jaceňuk pro projevu z tribuny mává na nějaké lidi, respektive opětuje mávání. A když zmáčknete tlačítko ,,zastavit", máte hajlujícího Jaceňuka. Doufám, že jsem vám příliš nenaboural vaše přesvědčení o fašounech a zločincích z Majdanu, raději se tím nevzrušujte a pečlivě sledujte Russija today, čtěte Komsomolskaju pravdu a s láskou vzpomínejte na osvobození od kontrarevoluce vašimi blízkými v roce 68 u nás.

Tak Čest práci a Sajuz něrušuj, my respublik svobódnyj.... komiku;-D;-D

4 2
možnosti
Foto

A kdy naši zase vyrazí dělat pořádek na Kubu? :-)

0 1
možnosti

Když se mohl dekorovat a oslavovat komunistický vrahoun Mandela, tak proč by se nedekoroval fašoun Muzycek? Obě ideologie jsou si ve své zvrácenosti silně příbuzné.

0 2
možnosti

No to je hrozny. 

A uz vubec nechapu tu popisku pod foto.

1 0
možnosti

..to je normální šustek....fake profil..kterýho..... bůhvíproč.... redakce neustále toleruje....

4 1
možnosti

..ale bobečku....proč se pana kalouska nezeptáš kdy kde u můžeš vpáli do ksichtu...???..možná proto že by ti to místo řekl..ono z pozice fake blogera se to kecá....

3 2
možnosti

Vražda či poprava toho Sašky za podivných okolností je asi jen špička ledovce. Začíná boj uvnitř bývalé opozice. Klasicky se sjednotili lidí co by se jinak mlátili na potkání. Neonacisti, pravoslavni vsech barev, nacionalisti, liberálové, bývalí funkcionáři typu jacenuk. Teď se začínají pozirat navzájem.

0 0
možnosti

Rekl bych, ze pan Sustek se coby ochrance hrobu masoveho vraha a vlastizradce Klementa Gottwalda toho ze mu nekdo poda ruku prilis obavat nemusi. Rv

9 1
možnosti

8-o8-oPan Šustek není pan Šustek??

1 1
možnosti

Copak mistře, snad vám nelepí. Máte strach, že vám přijde nějaké UK poděkovat za prima články? To nejste žádný hrdina, psát takové srágory pod vymyšlenou identitou.

6 2
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik