Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nenávidět Zemana je u "lepších" lidí cool.

Máš komplex méněcennosti? Frustruje tě zjištění, že druzí jsou úspěšnější, šťastnější, mají pěknější ženu (muže), mají větší dům, auto, konto a jsou více vyvinutí? Díváš se na svět pouze jedním (pravým) okem a chceš se za každou cenu zviditelnit a prožít chvilku mediální slávy? Tak neváhej, přidej se k nám a pojď si také kopnout do Zemana!

Úkol pro novináře a redaktory zazněl naprosto jasně - "Ani den bez nenávistné a zlostné sliny na Zemana!"  Je třeba od začátku systematicky ukazovat voličské spodině, jakou udělala obrovskou chybu, když dala v prezidentských volbách přednost českému Zemanovi před roztomilým knížetem ze zahraničí, o kterém pomluvy tvrdí, že je řízen Kalouskem. Zkrátka, než dojde k dalším prezidentským volbám, musí se z prvního, lidem voleného prezidenta udělat zrůdu, která bude mediálně desetkrát horší, než byl svého času Paroubek. A to jistě uznáte, je úkol velice těžký, ale podle dosavadních výsledků je vidět, že tento závazek novináři splní alespoň na 110%.

K tomu přidáme různé internetové pisálky a blogery, kteří se za plivání na Zemana a urážky nejrubšího zrna stali idoly jim podobných a za blahosklonného přivření cenzorských víček je jim dáván v internetových médiích VIP prostor. Administrátory pravicových deníků ale chápu, kde dneska sehnat levnou pracovní sílu, která s budovatelským nadšením udělá bez reptání a zadarmo, co se po ní chce? Kdysi se jim říkalo "hrdinové socialistické práce", dnes se jim říká "užiteční idioti." Ale nic proti nim, ať každý dělá to, co umí a je tím, čím chce být.

To, co se dnes děje v naší veřejnoprávní ČT, je jasná ukázka "objektivního" (zvráceného) uvažování "nestranných" 23 redaktorů, moderátorů a editorů, kteří podali stížnost na "neobjektivnost" ve vysílání. Vadí jim například, že ČT odvysílala prezidentovo zavrávorání pouze jednou, nebo že reportáž z návštěvy Jihomoravského kraje byla moc pozitivní a bylo v ní málo "kritické analýzy". Jednoduše řečeno, vyčítají ČT, že v některých vysíláních zapomněla na prezidenta kydat hnůj a tím bylo televizní vysílání "neobjektivní". Na to, že poplatky platí jak členové ODS, KSČM a dalších politických stran i ostatní lidé různých názorů, zvysoka ... kašlou.

S úsměvem jsem sledoval, jak se média v protizemanovském boji šťourají v tom, koho prezident nepozval, a který uražený ješita nepřišel, ale jaksi zapomněli čtenáře informovat o tom, kdo při slavnostním aktu bude. Divák se pak s úžasem díval na manžele Klausovi, Schwarzenberga, Dagmar Havlovou a řadu dalších významných osobností politického, kulturního a veřejného života. Ale úkol byl splněn, předávání státních vyznamenání vynikajícím lidem bylo poznamenáno protizemanovským pšoukem.

Chápu holky z Perlovky, které udělají za peníze svým zákazníkům, co jim na očích vidí, proto se jim také říká prostitutky, nebo i jinak. Ale některé novináře a redaktory nepochopím nikdy. Není tomu tak dávno, co ministr vnitra Jan Kubice dostal od předsedy ODS a premiéra Petra Nečase stranický úkol najít před volbami na KSČM takovou špínu, která by tuto stranu politicky zlikvidovala. I přes velkou snahu tohoto člověka, jeho podřízených a celého ministerského aparátu se mu to nepovedlo. Přitom se sháněním špíny a lží na politické odpůrce má tento člověk bohaté zkušenosti. Nakonec to dopadlo tak, že komunisty volilo skoro o 100% více voličů než novináři preferovanou ODS.

Že se novináři (ne všichni) uchylují k psaní nesmyslů, polopravd i vyložených lží, nebo píšou na politickou objednávku, dnes už ví (skoro) každý čtenář, a proto není divu, že každý rok klesají (skoro všem) novinám náklady. Ale novináři (většina) jsou nepoučitelní (dokud se neocitnou na dlažbě) a budou dál dělat to, co doposud. Před volbami tak jednoznačně psali proti Zemanovi a okatě vyzdvihovali jeho protikandidáta, až to u voličů zapůsobilo zcela opačně a Miloš Zeman se stal prezidentem.

Jak to bude v budoucnu uvidíme, ale už dnes jsem si jist, že žumpa bude plná.

 

Jan Šustek

Praha

 Pokud se chcete naplno dle libosti realizovat v diskuzi zde,  tak stačí  rozkliknout stejnojmenný článek a pod ním anonymně diskutovat.


http://www.youtube.com/embed/gzMKKA7cZY0?feature=player_embedded"

 

 

Autor: Jan Šustek | pátek 1.11.2013 11:39 | karma článku: 40,29 | přečteno: 4944x
  • Další články autora

Jan Šustek

"Zločinec" Putin!

Putin je zločinec! Putin je Hitler! Putin je nebezpečný diktátor ohrožující Evropu a dokonce celý svět!

1.6.2014 v 11:43 | Karma: 44,19 | Přečteno: 5942x | Politika

Jan Šustek

Děkujeme NATO, USA a EU za demokracii na Ukrajině.

Povedlo se! Už vraždí vlastní lidi! Co se tak, dámy Merkelová, Obamová, Ahstonová a pánové Schwarzenbergu, Palato, Kocábe a další bojechtiví hrdinové, vzít za ruce a udělat si "procházku" mezi upálenými civilisty. Opatrně je překračovat, aby jste si neumazali boty a oděv.

4.5.2014 v 13:21 | Karma: 45,08 | Přečteno: 6525x | Politika

Jan Šustek

Zase lžete a děláte z fašounů demokraty!

Žijeme v době, kdy z fašistů se dělají demokraté a poddaní vazalové z EU tomu tleskají. Zvrácenost české mediální propagandy a zhovadilost některých novinářů, kteří zaprodali svou čest a hlavně pravdu, se ukázaly v celé své pokřivené nahotě.

11.4.2014 v 9:53 | Karma: 41,99 | Přečteno: 2835x | Politika

Jan Šustek

p. Kalousku, to bych raději podal ruku praseti než ...

Svázaným zajatcům lámal prsty, vypíchával oči, strhával nehty a vytrhával zuby; některé pak podřezal .... Podřezal svázaného bezbranného člověka ... že by chystal Vondra další řád in memoriam pro ukrajinského řezníka - Oleksandra Muzyčka?

25.3.2014 v 12:58 | Karma: 43,58 | Přečteno: 5666x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Máte plnou hubu demokracie, jen když se vám to hodí!

USA, EU, jejich mediální poskoci a naši osvědčení "demokraté" Kocáb, Štětina, Schwarzenberg a Kalousek nás mají za nesvéprávné stádo, kterému se musí mediální propagandou masírovat mozky!

17.3.2014 v 13:05 | Karma: 44,20 | Přečteno: 5267x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

VIDEO: Slovenský pravičák vypustil nad hlavou europoslancům holubici míru

24. dubna 2024  20:09

Krajně pravicový slovenský europoslanec Miroslav Radačovský překvapil přítomné na jednání...

Maďarský zákon o svrchovanosti dráždí europoslance, mají „vážné obavy“

24. dubna 2024

Nový maďarský zákon o svrchovanosti, který má bránit zásahům zvenčí do národní politiky, v rezoluci...

Loňské závody ve Špindlu řeší policie, lyžaři už plánují další. Ještě dražší

24. dubna 2024

Premium Zatímco se detektivové protimafiánského útvaru NCOZ zabývají podezřením na dotační podvod v...

Biden podepsal miliardy, Kyjev hned dostane munici HIMARS a obrněnce Bradley

24. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  19:44

Sledujeme online Americký prezident Joe Biden dnes po několikaměsíčním schvalování v Kongresu podepsal zákon...

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik