Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

naprosty souhlas! ... uz jen to, jak se legalizovala pucisticka vlada nasim ministrem zahranici, je skandalni - je zajimave, ze opatrnejsi postoj zaujima treba Britanie, nebo Francie .. USA  nemaji vubec co mluvit protoze oni se nezinyrovaly a rovnou vjely do zemi kde nejeli ochranit sve obcany, ale kde jeli nastolit poradek ala McDonalds...

KARMA

10 1
možnosti
LP

Ukrajina by se spojila třeba i s čertem jenom když ji v tom EU a USA podpoří. Teď mají to "demokratické" vítězství v kapse a už se roztáčí kola rozhovorů a slibů pomoci. Nějak ale v tom fofru zapoměli, že Kyjev není celá Ukrajina a nastal problém, který se snaží všemožně hasit, ale neví jak. Nikomu se do války za Ukrajinu moc nechce, protože následky by mohly být fatální. Evropští zástupci a USA si to svojí nezodpovědnou podporou kyjevského Majdanu pěkně zavařili. Jaceňuk, nedávno opoziční předák, mluví o tom, že konflikt s Ruskem je nebezpečím pro celou Evropu. Proč do toho svého problému tahá Evropu? Je to jejich problém, tak ať si nesou za to důsledky sami. Nejsou ani členy NATO ani EU.

12 5
možnosti
LN

...ale bobečku....

...na ukrajině sice došlo k násilnému převratu - byť proti demokraticky zvolenému prezidentovi - vláda není volena. a a paralament zůstal - ale to není nic do čeho by ti mělo nějak něco významně být.....a tím tebou vyřvávaným zločinem! se to stane až tehdy, když o tom rozhodnou sami ukrajinci  ...HOWGH!

4 4
možnosti
JC

Je to opravdu smutné až hrozné!:-/

3 1
možnosti
Foto

Pozor i zde je polopravda a cílena lež! Fotkou kterou zde strašíte ohledně tzv. banderovců je ve skutečnosti fašistická propagace stalinistů - lidově řečeno obyčejná provokace! ;-€ Tenhle pomník byl vytvořen cíleně xenofoby a rasisty. Ve skutečnosti fotka podle které udělali naivní Poláci provokativní pomník ne pochází z dob, kdy existovala Ukrajinská povstalecká Armáda. Prosím zbystřete:foto má jediný cil dezinformování a vnášení do společnosti nenávist k Ukrajincům a tohle na prostorách blogu idnes.cz je zakázané. Oč jde: žádná tzv. zvěrstva tvz. Banderovci nepáchali, byla válka bránili se okupantům, tak o čem je můžete mluvit? Foto je falzifikát, to už ani tvůrci pomníků teď nezpochybňují. Foto tzv. zmrzlých zaručeně neznámých děti ve skutečnosti pochází z roku 1923. Tito tzv. neznámé děti měli maminku M. Dolinskou, ale maminkou ji nenazveš, protože pravě ona zabila své děti a nechala takto zmrzačit viz originál foto http://ic.pics.livejournal.com/antonrumata/67535526/33286/33286_900.jpg Originál fotografie pochází z roku 1923, kdy žádná Povstalecká Armáda Ukrajinců neexistovala (nesplavně označovaná lži propagandou z Ruska banderovci). Více o teto vražedkyni cikánských děti se dočtete zde http://pl.wikipedia.org/wiki/Marianna_Doli%C5%84ska

12 7
možnosti
JF

Šílence Šusteka stejně nic nepřesvědčí....Rv

7 4
možnosti
PS

P28e75t72r 96S62k84á92l79a

9. 3. 2014 15:18

Ještě štěstí, že naše levicová vláda není odkázaná pouze na tendenční zpravodajství od českých novinářů a dokáže zaujmout rozumná stanoviska ke spokojenosti všech svých voličů.

2 1
možnosti
MP

Od kdy je Protiproud součástí pravice (tedy aspoň té demokratické)?

0 0
možnosti
PS

P92e36t35r 93S64k14á96l41a

9. 3. 2014 14:48

Ano, objektivní je pouze to zpravodajství, které koresponduje s mým názorem na věc. Všechno ostatní je špinavá propaganda.

8 1
možnosti
SH

Konečně po dlouhé době můžu někomu dát karmu.

8 2
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik