Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Pan Štěpánek je členem levicové ODS.

Jeho názor je z levé části názorového spektra.

0 1
možnosti
PK

Štěpánek je Klausista a koketoval i s Bobo.

3 2
možnosti
PV

Pěkně sepsáno, R^jen jste na ně dost slušný. Když to předvádí politik, nemusím ho poslouchat a posléze volit, on na to má svým způsobem právo. Ale když takovou masáž předvádí naše média, je to už s tou naší svobodou dost na pováženou.

Na Ukrajině demokracie dostala pěknou facku! Jak za starých bolševíků - čím hůř, tím líp.

17 4
možnosti
JF

Na UK, soudruhu terapeute, dostává demokracie nabančíno permanentně od vstupu Ruských  vojsk...

6 11
možnosti
MK

Šustku a co říkáte na tohle, že ruští vojáci se oblékají do uniforem ukrajinské armády s cílem vyprovokovat střety...(provokace) http://dailylviv.com/news/polityka/ukrayinskykh-viiskovykh-namahayutsya-dyskredytuvaty-falshyvkamy-video-5446

5 6
možnosti
ZK

Z87d34e75n10a 70K48o12č91í

9. 3. 2014 14:16

Marná sláva, v mediích - nejen našich, je módní napsat cokoliv proti Rusákům. ;-)

14 5
možnosti
JN

Vy možná vycházíte z ČT a říkáte si, že opak je povětšinou pravdou, ovšem já ČT nesleduji, vycházím z médií celého světa, od těch co napíše jeden šílenec v Albánii až po ty co píší Ruské a Americké deníky. A výsledek? SSSR nezaniklo. Hrozí nám nebezpečí. [>-]=EU Jedinej fašoun je tu Ruská vláda.

13 3
možnosti
JN

Udělala vám něco Evropa? Udělala vám něco Amerika? Udělalo vám něco rusko?

1 0
možnosti
MKP

A vystudovaný doktor marxismu jako ministr zahraničí tomu nasazuje korunu.

8 1
možnosti
Foto

Propaganda tohoto státu není řízena vládou, je ovládána soukromými osobami. I takový pan Sobotka se jí bojí, proto říká o Ukrajině takové hlouposti Rv

4 10
možnosti
Foto

To, co prováděli banderovci z Ukrajiny na nevinném obyvatelstvu včetně dětí, předčilo s výjimkou ustašovců snad všechno. Dle svědeckých výpovědí ani němečtí vojáci nebyli tak krutí jak banderovci. Přesto se najdou lidé, i u nás, kteří je budou chválit.

10 6
možnosti
JJ

J58a95n 92J13o32š76t

9. 3. 2014 13:39

Ustašovcům a všem fašistickým muslimským menšinám na Balkáně jsme už jejich nacistický sen splnit pomohli. Všechny státy které Hitlera vítaly, už mají svou samostatnost (Slovensko, Pobaltí) a teď už zbývá jen zjednat ten správný pořádek v dodnes proruské Ukrajině. Příští generace se už nebude učit o 2. světové válce (a jejím výsledku) tak jak jsme zvyklí my !

1 2
možnosti
PT

P61e51t39r 46T55o34m18e32k

9. 3. 2014 13:24

Šustku, zase špatně. A odvolávat se na toho hudebního lůzra Štěpánka, to je hodně velká ubohost.

3 5
možnosti
JH

Konec sveta v primym prenosu, jak todle muze vyplodit clovek co umi cist a psat, tedy evidentne ma mozek. Zbytecny reagovat krok po kroku, ale treba ty banderovci. Dejte do opozice akce co vyplodili bolsevici, v cele s berijou, stalinem a spol. Pokud tomu tedy verite, muze to byt opet provokace CIA, NASA, EU a zidobolsevicky loze ve vatikanu...

5 2
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik