Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Od počátku žasneme doma i já  (levičák)  s manželem (pravičák)  nad tou  neuvěřitelnou propagandou a marně hledáme slova objektivního českého  novináře. 

Díky , naprostý souhlas!

10 6
možnosti
Foto

Paní Řápková, najděte si oficiální domény s koncovkou ru, případně státní média tamtéž. Budete spokojena. Dlouhodobě.

6 2
možnosti
TK

Pěkně jste to rozjel. Kdo má dneska službu že vám to prošlo? :-) Ale v lecčems máte prvdu. Jen se obávám, že to nebude tak černobílé.

Novináři, to je kapitola sama pro sebe. Ti skutečně objektivní buď nejsou, nebo jsou v tak malé míře, že nejsou stejně moc vidět.

A za další, kde berete jistotu toho kdo poslal Banderovce se zbraní v ruce do ulic? Co když je všechno jinak.

Nejobjektivnější zprávy byste mohl podat, kdybyste tam na měsíc jel. Prostě takový Hemingway. Styl máte dobrý, ostrý, inteligentní.Dle fotografie jste mladý, nějaké to odříkání by vám nevadilo. Jsem pro, vyhlásit sbírku na podporu vašeho výjezdu na Majdan. Dejte číslo konta, posílám prvního bůra. Jen si neberte s sebou Matějku. To by byl konec světa.:-)

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, s tou letenkou nebo raději jízdenkou, ať pozná obyčejný lid. V každém případě platím pouze cestu tam, na zpáteční ať si tam vydělá. Je li toho schopen. Posuzování objektivity novináře je navýsost osobní záležitost. Pokud někdo někoho nenávidí, za pravdu mu nikdy nedá.

0 0
možnosti

Víte, že Gottwald byl také zvolen v relativně demokratických (zhruba tak stejně demokratických jako na Ukrajině) volbách? Jenže se po čase začal chovat jinak, než jak sliboval - stejně jako  Janukovyč. Ovšem předposraní (a také tehdy samozřjemě i málo informovaní) Češi se na odpor tehdy (na rozdíl od Ukrajinců dnes nezmohli. Ale kdyby tehdy komouše svrhli - taky byste to odsuzoval??

13 8
možnosti
KB

Souhlas. To předvádějí naši novináři ale celou dobu (v roce 1999, v době humanitárního bombardování nebi v roce 2003). Mpžná celou dobu od roku 1938. Část novinářů je prostě charakterově odporná a projevují se u nich sociopatické a psychopatické rysy. Ta další část má zas strach, že by je vyhodili ze zaměstnání a že by pak neuživili děti. Proto se přiklánějí za každých okolností k mocným (v tomto případě k USA a jeho poskokům z EU proti Rusku, dříve k SSSR a ještě dříve k Hitlerovi).

14 1
možnosti
MK
Foto

To je provokace nebo vaše diagnoza?

4 10
možnosti
MV

Máš nějaké argumenty nebo umíš jen urážet?

8 1
možnosti
OL

O81t16o 18L40e12v

9. 3. 2014 12:50

Takže vlastně všechny svržené "demokraticky zvolené vlády" postsovětského bloku byly svrženy lůzou z ulic tudíž protiprávně?Je to tak pane autore?

8 2
možnosti
VS

Zajímalo by mne, zda byste takový vřískot vydával i pokud byste publikoval pod svým skutečným jménem...

6 8
možnosti
Foto

Může říct co chce a je jedno jak se jmenuje.Říká jen svůj názor.

10 1
možnosti
RH

Ano vidím tady paralelu k slastně hykajicim náckům tleskajicim Hitlerovi. A tito novodobí Vlajkaři tleskají dnes imperialismu nového Adolfa.

10 3
možnosti
JF

Nebo jako tady ti ruští fašisti na Krymu co pálí UK knihy. Včetně Švejka....

http://maidantranslations.com/2014/03/07/neo-nazis-auf-der-krim-photo/

8 2
možnosti
MV

Hmmm, doména maidantranslations.com. To bude asi hodně nezávislý zdroj.  ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik