Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

jen pro zajímavost...zadal jsem si do gúglíka "bush karikatury"..a ani mi nedolo moc času tam najít svastiku...komu ze zdejších putinofilů to vadí...???? 

https://www.google.cz/search?q=bush&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mlEkU9W2LMGdtAbRv4GAAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1027&bih=633#q=bush+karikatury&tbm=isch

6 1
možnosti
JB

Vadí mi, když se svastika, či knírek přikreslují Buschovi, Merkelové (vŘecku) Putinovi, protože je to pouze propaganda a přehánění. Chytají se tím blbci.

Ani jeden z nich, ani symbolicky, zatím Hitlerem  zdaleka není.

1 0
možnosti
PR

Srb a kladivo je OK?

3 3
možnosti
JM

Pokud vím, Srby nikdo nezakázal ;-D

11 0
možnosti
Foto

odplivnout před proputinovskými kolaboranty? Jo, to jo.;-)

13 2
možnosti
Foto

A kdo to prosím konkrétně je?

2 1
možnosti
Foto

ČSSD by se měla zbavit korytářů, ve svém čele, paní starostka k nim nepochybně patří !

10 7
možnosti
IH
LN

..ale bobečku...uvědomuješ si vůbec že tímto hodnocením se dostáváš na úrověň islám ských radikálů, kteří vyhlásil trest smrti pro spisovatele jen proto, že se (jen) oni sami domnívali, že je to nějak uráží....?

11 4
možnosti
IN

Pan Nádvorník, schválne, skúste si na vlastný plot (ak ho máte) nakresliť hákový kríž, čo sa stane... Len pre Vašu informáciu, nacistické symboly kresliť a propagovať je trestným činom a to bez ohľadu na to, či pri tom nakreslíte Obamu, Putina alebo Netanjahua....

8-o

6 5
možnosti
Foto

Výborně a výstižně napsáno. Karma R^

Je potřeba o tak neuvěřitelné demagogii, manipulaci a lžích tzv. "současné demokracie" neustále psát a poukazovat na ně.

O tom jak ČSSD škodí lidé jako Zaorálek či liberecká primátorka je bez diskusí.

Jsem zvědavý na nejnovější volební preference, protože pokud vedení ČSSD nezamete s politiky, kteří prosazují porušování mezinárodního práva a hanobí představitele cizích států, tak nepatří mezi slušné politické strany.

5 7
možnosti
Foto

mohu vás ujistit, že pokud půjde ČSSD do kytek, tak na tom zahraniční politika nebude mít absolutně žádný podíl.

4 2
možnosti
Foto

klasika od pana Šustka - lež o Smetanovi. Autor moc dobře ví, že lže, dělá to v každém článku alespoň jednou.

6 6
možnosti
Foto

Zato Vy věříte každé lži současného mainstreamu.

Hlavně o tom, jak ve jménu šíření světové demokracie máme na svědomí statisíce nevinných lidí.

3 3
možnosti
IH

Fascinuje mne, jak komunisti a vledoprdelisti Rusku nemohou překousnout malou karikaturu. To jim z ÚV nenařídili, že teď je ta pravá chvíle projevit nadšení nad proklamovanou demokracií a svobodou projevu?

Mimochodem, nemáte v Haló novinách něco zábavnějšího, než pořád ty vrahy z Vól Strýtu?

9 7
možnosti
Foto

znesvětili vůdce.....budou zmizeni;-)

1 1
možnosti
JH

J93a70n 78H17a71n52á71k

15. 3. 2014 13:04

Trochu zavádějící,

pan Smetana šel do vězení na základě toho, že neodpracoval veřejně prospěšné práce, které dostal nikoliv za to, že kohokoliv hanobil, ale proto, že poškozoval cizí majetek.

Různých karikatur známých osobností koluje po světě tísíce každý den.

Veřejný prostor je URČEN k vyjadřování názorů, stejně jako demonstrace, netuším, proč by měla být zeď radnice výjimkou, zejména v případě, je-li vyjádření v souladu s většinovým míněním a bylo provedeno zcela zákonným způsobem.

o.s. Dekomunizace je z mého pohledu trochu vulgární, pravda, nicméně mají stejné právo na vyjádření jako všichni ostatní.

10 5
možnosti
MJ

Smetanu odsoudila manželka "poškozeného" - jestli někomu napaříte "veřejně prospěšné" práce a trest 50000kč za několik tykadel, tak ten knírek patří spíš Vám

5 5
možnosti
LC

Je komické, jak si zastánci jedné nebo druhé strany navzájem předhazují, kdo je větší nácek, i když k tomu mají jedni i druzí hodně daleko. Předpokládám, že autor článku nikdy nezvedl pravou ruku v úhlu vyšším než 20 stupňů, aby náhodou nemohl být obviněn z hajlování:-P

4 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik