Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Mistře, co říkáte, sdělíme veřejnosti vaší pravou identitu, včetně adresy? Vaše brilantní a objektivní články si to zcela jistě zasloužily. Určitě nemáte problém nést odpovědnost za to co píšete. Jen by mě zajímalo, zda to děláte z blbosti, nenávisti, či za rublíky.

9 2
možnosti
MJ

Hezký večer.

Vzal jste to trochu moc hrr.. Hajlující ukrajinský premiér je pravda.Ten ukrajinský pravý kroužek zájmový a smrt jejich vůdce je také pravda. Jak si tak serfuju po zahraničních virtuálních novinách hoooodně  už polevily v "revolučnosti" a nenašel jsem žádnou rozvinutou větu o té paní, co byla zavřena a pronesla v telefonu tu , dnes , slavnou větu o ruském spáleništi. Jedinou informaci o ni jsou ta věta a že chce být prezidentkou.Zahraniční list už čmuchá nějakou čertovinu ohledně Pravého bloku a o "revolučnosti" Majdanu má určité pochybnosti.Uvidíme, uvidíme, co se vyvrbí. Třeba se dočkáme, lítosti EU , že podepsala smlouvu s Ukrajinou a lítosti (samozřejmě tiché, nenápadné) USA.

Všechny na Ukrajině nelze nazývat fašisty. To hurá na Majdanu nelze také nazvat , dle mne, nějakým pučem. Jistě tam byla hromada lidí, kteří to mysleli upřímně. Otázka je, jaké síly se nakonec dostaly do předních řad. Každou revoluci lze obrátit. A hajlující pemiér směrem k členům Pravého bloku může cosi napovědět.....Uvidíme.

2 2
možnosti
RM

R48o94l29a72n21d 24M61o14c65k

25. 3. 2014 19:47

Dobře napsané, jen bych chtěl připomenout, že v roce 1989 to u nás také většina lidí myslela upřímě a hle kam jsme se dostali.

4 2
možnosti
Foto

Prozradite mi zdroje svych informaci? Nebo jen papouskujete hradniho saska Hajka a jeho protiproud?

2 2
možnosti
RM

R37o82l56a83n46d 75M96o89c54k

25. 3. 2014 19:14

V práci se potkávám s několika Ukrajinci, můžu jim to vysvětlovat ze všech stran, že to co se u nich děje je špatné a národ bude trpět, oni tomu nevěří, prý se tam ti jejich teď budou mít líp.

 Moc pěkně napsané, jen nechápu proč někteří reagují vulgárně, já bych Kalouskovi také ruku nepodal, ale autorovi tohohle článku ji zrovna teď podávám.[>-]

6 6
možnosti
VS

Možná se jednou budete divit, komu ji vlastně podáváte...

8 1
možnosti
PH

P79e82t92r 25H38r54a73b61a50l

25. 3. 2014 17:33

No to je ale blábol. Autor evidentně parazituje na jméně Kalousek, aby si zvýšil čtennost...

6 9
možnosti
Foto

Aha,už je tam chyba, mělo být : čtenář Děkuji.:-(

0 0
možnosti
HF

Píšete moc dobřeR^ .

2 0
možnosti
Foto

Omlouvám se VŠEM čtěnářům a přispívajícím, pokud najdete v mém příspěvku chyby. Nejsem rodilý Čech, Moravan, či Slezan. Mám dojem, že se zde hodně kontroluje česká gramatika.:-)

1 0
možnosti
Foto

Ještě by mne dost zajímalo, odkud máte ty zaručené informace z Ukrajiny, kdo tam byl osobně.. odkud a od koho .Zda se dá věřit všemu, co naše deníky a TíVí uváději. To,co se mnohdy na první pohled zdá jako zaručená zpráva, je jako bych řekl : Jedna paní povídala (Blažková).Soused je Ukrajinec, který má za manželku naši Moravanku a mám zaručeně čerstvé zprávy.Ovšem i on můlže být tendeční, záleží... na které straně barikády je.:-/

1 0
možnosti
Foto

Pánové, místo toho, aby jste se rozumně věnovali nastolenému problému s Ukrajinou atd. se jen hádáte.Osočujete jeden druhého, závodíte, kdo koho dřív a více urazí, zostudí.Prosím vás, zanechte tyto zbytečné sváry a bude zde klid a pohoda...jak lidé čtoucí tuto rubriku očekávají.Děkuji za pochopení.8-oRv

2 1
možnosti
JS

Zbývá otázka, kdo by chtěl podat ruku vám.

12 4
možnosti
PK
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik