Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Jako vždy trefné.R^ Dík za článek.

10 10
možnosti
OK

A napise taky nekdo, kolik civilistu zabili ti nevinni svazani chudacci ruske narodnosti v Cecensku?

3 2
možnosti
MS

Honzo, dovolím si Vás trošku pokritizovat. To neustálé navážení se do čestného politika mi už přijde malinko laciné. Určitě si vzpomenete, že dokonce Karel Schwarzenberg, o jehož cti nelze pochybovat, řekl, že Miroslav Kalousek je čestný a poctivý, jelikož mu nikdo nic neprokázal. Takže tak bychom měli na Miroslava Kalouska nazírat.

A dovolím si trošku intimní dotaz? Kolikrát denně chodíte na malou potřebu? Tam si ruce hlídáte? Když si tam můžete ruce různě podávat, proč byste si nemohl podat ruku s Miroslavem Kalouskem? Tady je důkaz, že on sám se cítí na dostatečné morální výši:

http://jdem.cz/baff78

Takže jako když jdete na toaletu. To zvládnete.

0 5
možnosti
Foto

V94í19t 24H42a61s68s70a69n

25. 3. 2014 15:18

Miroslav Kalousek je prachsprostý lhář. 

Zde se od osoby Martina Uhlíře distancuje:

https://www.youtube.com/watch?v=isY-t-ZDsFg

a zde (respektive na jedné z fotek v mém článku), třy dny před svým televizním distancem, stojí vedle Martina Uhlíře na akci, jejímž spoluorganizátorem byl právě Martin Uhlíř:

http://hassan.blog.idnes.cz/c/401280/Kocabe-Kalousku-Bursiku-Dobrovsky-a-Stetino-stydte-se.html

3 5
možnosti
TT

děkuji za článek R^ média si naše vláda "koupit" může, ale pravdu stejně nezastaví...už i iDnes občas píše o věcech, které ještě před 14 dny nebyly možné...stačí zalistovat v historii

ono to méně inteligentním lidem bude chvilku trvat než ty všechny informace vstřebají a vyhodnotí...soudím jenom podle vulgarity řady příspěvků na různých fórech. ovšem co si myslet o našich volených zástupcích??? inteligentní jsou - tzn buď jsou zaplacený, někomu zavázaný nebo se jedná o pár užitečných idiotů ;-)

11 8
možnosti
TT

v případě knížete Karla bych to viděl na stařeckou demenci, senilitu, neschopnost rozlišovat dobré od zlého. nevím, možná třeba ješitnost, přiznat chybu, omyl??

11 8
možnosti
MD

Mirna nadsazka je obcas dobra k vytazeni nekterych skutecnosti na svetlo Bozi. V obycejnem lidskem dennim svetle, na ktere nas pomalu jisti zvykaji, nektere veci nejsou dobre videt.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dávám karmu R^

5 3
možnosti
AG

A96l62e85x 78G81r10e13g48o20r

25. 3. 2014 14:20

40 rodin Volyňských Čechů prosí o pomoc na špatném hrobě. Nelíbí se nám nečinnost vlády při žádosti krajanů o pomoc ale kritizujeme, když jiný stát chrání své krajany.

Tak nevím, co je lepší .

4 0
možnosti
JL

Akorát, že my nechceme jejich území anektovat. A že nám to území patřilo také. Jmenovalo se to Zakarpatská Ukrajina a byla součástí našeho státu - pak nám to Rusáci zabrali.

1 1
možnosti
MD

ještě hloupější než jsme čekali,

11 3
možnosti
JM
Foto

V10í77t 17H64a35s86s65a43n

25. 3. 2014 13:45

Dobře napsané, opět souhlasím, dávám karmu R^ a doporučuji svůj poslední článek:

http://hassan.blog.idnes.cz/c/402074/Muj-vylet-na-Ukrajinu-s-cestovkou-Pravy-sektor.html                                                                                                                   VH

8 8
možnosti
MK

Zajímavé čtení, ale H..  "pobýhají" se v českém jazyce píše "pobíhají"

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik